Τρίτη, Νοεμβρίου 20, 2007

Εμπόριο Ταχυονίων

Όπως γνωρίζουν αρκετοί, τα ταχυόνια (tachyons) είναι υποθετικά σωματίδια ταχύτητας μεγαλύτερης του φωτός, τα οποία χρησιμοποιούνται στην θεωρία χορδών και την κβαντική θεωρία. Η ύπαρξη τους δεν έχει αποδειχθεί και κάτι τέτοιο πιθανόν να μη γίνει ποτέ, αυτό όμως δεν εμποδίζει κάποιους δαιμόνιους να τα εμπορεύονται μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων. Παραθέτω κάποια αποσπάσματα απο το site της εταιρείας Soutis Tachyon Bioenergy η οποία εμπορεύεται τα "ταχυονισμένα" προϊόντα Fostac.

"Τα ταχυόνια επιφέρουν ισορροπία. Μετά την εναρμόνιση η βασική μετέπειτα επίδραση είναι να μεγιστοποιούν τη δυνατότητα. Τα ταχυόνια υπενθυμίζουν τις βασικές δομές της αρχέτυπης σειράς ή του ιδανικού τύπου. Αμέσως μετά επιδρούν ως λύση. Τα ταχυόνια ενεργοποιούν και ενδυναμώνουν τις δομές. Γι'αυτό η πρωταρχική ενεργειακή δυνατότητα απελευθερώνεται. Για παράδειγμα, τα ταχυόνια μπορούν να βελτιώσουν τη ποιότητα του πόσιμου νερού με τέτοιο τρόπο ώστε τα φυτά, τα ζώα ακόμα και οι άνθρωποι να αντιδρούν πολύ θετικά στο συγκεκριμένο ερέθισμα."

"Πώς παράγονται τα FOSTAC® Ταχυονισμένα προϊόντα;

Σε μια συσκευή η οποία έχει προσομοιωθεί σε βιοφυσικές συνθήκες, παράγονται υπερβολικά υψηλές βιολογικές θετικές συχνότητες (EHF=extremely high frequencies). Επειδή οι υψηλές συχνότητες είναι πιο πλούσιες σε ενέργεια από τις χαμηλές, υλικά όπως για παράδειγμα το γυαλί μπορούν να γεμίσουν ολοκληρωτικά από τέτοιες συχνότητες. Μέσω αυτών των συχνοτήτων μπορούν να αποτυπωθούν πολλές πληροφορίες."

"Πεδίο Εφαρμογής

- Για εξουδετέρωση και καθαρισμό όλων των ειδών ηλεκτρομαγνητικού νέφους
- Για την εναρμόνιση των γεωπαθητικών ακτινοβολιών (υδάτινα ρεύματα, Hartamm- Gitter κ.τλ.
- Για την αναζωογόνηση του πόσιμου νερού και την αναζωογόνηση των ειδών διατροφής
- Στον θεραπευτικό τομέα: μεταξύ άλλων για την εναρμόνιση των Τσάκρα, για την διάλυση ενεργειακών μπλοκαρισμάτων και την αύξηση της ευεξίας
- Για την βελτιστοποίηση της καύσης των κινητήρων (PKW, LKW, καύσεις πετρελαίων, κινητήρες πλοίων κτλ) ελαχιστοποιώντας τις εκπομπές των βλαβερών αερίων και για την βελτιστοποίηση των μονάδων καύσης
- Στον τομέα της γεωμαντίας (θεραπεία γης, υδάτων και αέρος)"

Ένας συνδυασμός ψευδοεπιστημονικών ισχυρισμών και new-age αοριστολογίας που υπόσχεται την επίλυση όλων των προβλημάτων σας!

Τα διαθέσιμα προϊόντα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων θαυματουργές σταγόνες νερού που υπόσχονται επούλωση πληγών και δυνάμωμα μαλλιών, "ταχυονισμένους" κρυστάλλους, καλύμματα επίπλων, μέχρι και αντιπαρασιτικά μενταγιόν για σκύλους.

Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι πρόθυμοι να εκμεταλλευτούν την ευπιστία των ανθρώπων, το ερώτημα είναι πως μπορεί να αποκτήσει κανείς ένα είδος ασπίδας σε τέτοιου είδους ανοησίες. Δυστυχώς η εκπαίδευση δεν προσφέρει πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς αναλώνεται στον βομβαρδισμό πληροφοριών και όχι στη ανάπτυξη της κριτικής σκέψης.

links:

http://www.tachyon-bioenergy.gr

http://www.fostac.ch/

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, απλά πέθανα στο γέλιο. Οι τύποι έχουνε μαζέψει διάφορα στοιχεία απο επιστημονικές έρευνες και τα έχουνε ρίξει στο καζάνι της παραπληροφόρησης μαζί με τοτέμ και μονόκερους. Σε λίγο θα βγάλουν σαν διακεκριμένο επιστήμονά τους το Nintendo64 kid :P . Θυμάστε τον Alex Chiu και τα immortality devices του?

Q είπε...

The tin foil hats! We needs it!

Derevirn είπε...

Alex Chiu; Εκείνος ο απίστευτος τύπος με τα immortality devices; χαχα... που τον θυμήθηκες!

Διαγόρας ο Μήλιος είπε...

Θέλω να ξεράσω.

Kelsos είπε...

Το πραγματικά λυπηρό της όλης υπόθεσης είναι ότι δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν τέτοιου είδους ανοησίες.

Fragile_Doll είπε...

Καλά ντάξει δεν υφίσταται! Θα συμφωνήσω με τον Κέλσο. Το κακό είναι ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ υπάρχουν κάποιοι που θα παρασυρθούν από την συγκεκριμένη... παραπληροφόρηση να το πω;

Ανώνυμος είπε...

δεν ειπάρχει νόημα καν να γίνεται θέμα για τα ταχυόνια αφού
1) Η ύπαρξή τους είναι μάλλον θεωρητική.
2) Τα ταχυόνια ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ υπάρχουν χωρίς όμως να μπορούν να γίνουν κατανοητά απο την ανθρώπινη ύπαρξη ή ακόμα και να υπάρχουν εξω απο το σύμπαν που έχουμε θεωρήσει
3) Αν είχαν όντως τετοιες ιδιότητες θα μπορούσαν να έχουν ως μικρότερης ισχύος υποκατάστατό το φώς. Κατι τέτοιο είναι αδύνατο γιατι πιστεύεται οτι όταν η ενέργειά τους είναι 0 τότε αυτά ''τρέχουν'' με μια άπειρη ταχύτητα και ακριβώς το αντίθετο όταν η ενέργειά τους είναι απειρη τότε η ταχύτητά τους θεωρήτε 0.
4) ΚΑΘΕ τι στο ανθρωπινο σύμπαν όταν πλησιάσει την ταχύτητα του φωτός τότε το ίδιο αλλάζει ''δομή'' και γίνεται φώς

Αν λοιπόν μπορούσε να μεταφερθεί μια υπερβολικά μεγάλη ενέργεια στα σωμάτια π.χ του νερού τότε θα έπρεπε να υπάρξει η μισή ενέργεια σε θερμότητα και η άλλη μισή σε κινητική ενέργεια που θα άλλαζε την φυσική δομή του νερού.

Αρα μέχρι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ επιστήμη δώσει μια απάντηση πρέπει να μήν πλησιάζουμε τέτοια ψευτόπροϊόντα

PS Οι ενέργεια για την οποία μιλάμε δεν είναι χημική ωστε να μας κάνει να μπορούμε να πάμε για 10 ώρες στο γυμνατήριο και άλλες σαχλαμάρες που διαφημίζουν αλλά είναι κινητική και θερμότητα και αφορούν τον μικρόκοσμο.

Ανώνυμος είπε...

..συμφωνώ!! Είναι ψευδή όλα αυτά τα προιόντα..αλλά είδαμε μέχρι που φτάνει κι η επιστήμη.Ότι δε συμφέρει "κάποιους"..ή δε μπορεί να "φωτίσει" το ονομάζει.."Μαύρη τρύπα.." Είναι για γέλια!!