Δευτέρα, Απριλίου 23, 2007

Η οικογένεια Phelps ξαναχτυπά!



Η διαβόητη ομάδα φανατικών Χριστιανών καθοδηγούμενη από τον Fred Phelps, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις σχετικά με το τραγικό γεγονός των πρόσφατων δολοφονιών στο πανεπιστήμιο Virginia Tech:

"Η WBC (Εκκλησία Βαπτιστών Westboro) θα κάνει κήρυγμα στις κηδείες των φοιτητών του πανεπιστημίου Virginia Tech. Περιγράφετε το περιστατικό
ως μνημειώδη τρόμο, αλλα δεν έχετε δεί τίποτα ακόμα."

"Ο αιμοχαρής τύραννος Bush λέει οτι είναι τρομοκρατημένος από όλα αυτά. Δεν έχετε δεί τίποτα ακόμα, ο πραγματικός τρόμος έπεται"

"Αναρωτιέστε γιατι συνέβη αυτό; Είναι απλό. Στις 16 Απριλίου του 2007, το έθνος αυτό μέσα από στρατιωτικές και συνωμοτικές οδούς επιτέθηκε στους υπηρέτες του θεού αλλά ο σκοπευτής σας ήταν χωλός και τρομοκρατημένος και έκανε άθλια δουλειά."

"Να είστε σίγουροι - Ο Θεός έστειλε αυτό τον τρελό Νοτιοκορεάτη για να σκοτώσει 31 από τα παιδιά σας στο Virginia Tech"

Προσφιλής τακτική της οικογένειας Phelps να παρενοχλεί κηδείες (θυμηθείτε τους νεκρούς ομοφυλόφιλους του προηγούμενου post).

Το μόνο που μπορώ να σχολιάσω είναι ότι η οικογένεια αυτή είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα για τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει η θρησκεία (και ο δογματισμός εν γένει). Κατά πάσα πιθανότητα τα άτομα αυτά αντιμετωπίζουν έντονα ψυχολογικά προβλήματα, η θρησκεία όμως είναι αυτή που τους επιτρέπει να διοχετεύσουν το πηγαίο μίσος τους σε ένα συγκεκριμένο στόχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: